maanantai 19. tammikuuta 2015

Lumihiutaleita hiuksillaan

Nonnih kai nyt on aika pitää tää kauan odotettu info.
tuntuu että tässä taloudessa nuket vaan lisääntyy ja lisääntyy, ja alla olevissa kuvista voitte tarkastella kahta uutta tulokasta! c: 

mutta nyt alkuun infoan - kaikesta. 
Vähän negatiivisempaa asiaa: alotetaanpa Penelopesta. hän tuskin hetkeen tulee esiintymään blogissa, koska tarvitsee uuden kustomin :c kuvatarinan (anteeksianteeksianteeksi) saan aloitettua vasta kun penelope on kunnossa ja muutkin nuket on valmiita (obisut, peruukit, chipit... ygh ei mun rahat riitä), joten siihen saattaa mennä aikaa + mun pitää suunnitella juonikin vielä uudestaan :d noh, aikaa riittää! 
ja kaikki muita toistaen, pakko sanoa että kuvaamisesta tulee hankalaa koska pimeys ja pitkät koulupäivät. Puoikolmelta kun alkaa hämärtää, on hankala kuvata kun pääsee joka päivä kolmen jälkeen kotiin kävelemään, johon siihenkin menee aikaa. 

Vähän positiivisempaa asiaa: noh tosiaan tämä kaksi pallopäätä talossa lisää inspiroivat nukkeiluun enemmän, ja ompelutaidotkin on kehittynyt ja vaatetusta nuket saa niskaansa helpommin c; niin ja tota Rhettin (muistaakohan kukaan enää häntä?) peruukki inspiroi mua kans (lol). koska nukkeilun lisäks ei pahemmin harrastuksia oo, viikonloput on täynnä vapaata aikaa kuvata! c: Ja nukkeprofiilit on uusittu/tehty uudestaan! ♥

Noniin nauttikaa kuvista jooko
älkää innostuko, tämä on nellen pikkuinen c:heipsuuuun.

3 kommenttia:

 1. oiii ihania kuvia!♥
  apua mitä meg? se on aivan liian ihana ;__; odotan todella innolla lisää kuvia tästä pallereoisesta!
  oi ja tuo isul on myös tosi söppänä♥

  VastaaPoista
 2. Jeah, vihdoin sinäkin postasit! n u n

  Ja onnea uusista pallopäistä!! OuO

  VastaaPoista