keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

I need a savior

Infoa

Ei oikeestaan mitään sen täärkeempää ku yleensäkään, ihan vaan pientä infoo jota kukaan ei lue. 
Jos luette ostan teille tikkarit ihan vaan hyvitkseks et tuhlaan teidän aikaa. Tänään tässä nyt päivällä tätä postausta tehdessäni ja kuvia katsellessa tuli hirvee into kuvatarinaan. kunhan mulla vaan olis juoni siihen. 
Löysin nyt myös kustomoijan jolle Penelope (huu muistaako kukaan sitä edes enää) olis lähtemässä. Kattoo vaan mistä rahat pöllin (koska rahaa vaan menee). Lisäks mun pitäis tehdä Ceryn peruukille jtn. Rhett sai uuden kehon joka on huomattavasti mukavamman näkönen kun vanha, tosin ehkä hieman heikunkeikun. Temperance sai uuden peruukin, jonka ostin Nelleltä (tai no vaihdoin sen kanssa toiseen peruukkiin). Temperancelle on tulossa myös chipit ja sitten poika alkaa olla valmis. Rhett'ille kanssa varmaan uuden peruukin hommaan (tai siis toisen värisen). Penelope tosiaan pääsee kustomiin ja sen peruukille pitäis tehdä jtn kanssa. Latté on varmaan ainoo joka ei tarvii mitään, ehkä kirkkaammat chipit tulevaisuudessa.

---------------------

Sit kävin kuvaamassa Temperancea ja Lattéa2 kommenttia:

  1. Kuvatarinoihin on kyllä aina vaikeeta keksiä juoni >.< Mutta semmoista olisi kyllä kiva lukea! Söpöjä kuvia, Temperance ja Latté on aivan ihania ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva kun säkin vihdoin postasit! Omg en kestä Lattea se on niin perf, anna se tänne nyt pls ;-;

    Ps postaa taas pian!

    VastaaPoista